• 601695.JPG
  • DSCN0484.JPG
  • DSCN0607.JPG
  • IMG_0458.JPG
  • Picture149.JPG
  • Picture174.JPG
  • Picture177.JPG
  • SV107854.JPG

КОНТАКТИ

Адрес: гр.Етрополе кв.8

тел: 0720-6-22 44

       0720-6-23 36

GSM: 0887098860

Директор-Татяна Асенова Маринова

Счетоводител-Галя Цветолюбова Павлова

Домакин –Виолета Борисова Стефанова

Есенна палитра - мама, татко и аз!

. Публикувана в Новини

400444399 736847331818997 3747478464368895230 nПрез месец ноември в ДГ „Еделвайс“ се реализира есенна изложба с природни материали, под наслов „Есенна палитра мама, татко и аз“. В нея се включиха децата от всички групи в детската градина, заедно със своите родители и учители.

С много стил и въображение в двора на детската градина бе подредена една невероятна композиция от есенни творби. Уникалните и нестандартни есенни шедьоври донесоха страхотно настроение на малки и големи.

Провокирани от неповторимите багри на есента, щедрите й плодове и ненаситния й аромат децата и възрастните развихриха въображението си и представиха изключително интересни, красиви, атрактивни и уникални творения изработени с много вкус и любов.

Представено бе богато разнообразие от апликации, пана и макети сътворени от есенните дарове на природата – шишарки, жълъди, кестени, листа, клонки, тикви, шипки и много други. Създадените в партньорство между деца, родители и учители есенни  произведения на изкуството ще останат едно незабравимо и вълнуващо приключение за малчуганите от ДГ „Еделвайс“. Адмирации за креативността, ангажираността, старанието и добрия пример на прекрасните родители, които се включиха в инициативата.

Композиции от зеленчуци и плодове, пана от листа и шишарки, часовник от кестени и царевица, лебеди от шишарки и много други – всичко това предизвика жив и неподправен интерес. Патладжани, моркови и царевици превърнати в сложни човечета,  тикви превърнати в необичайни кошници за есенни цветя, таралежи направени от шишарки, опитващи се да закрепят възможно най-много различни плодове, ябълки и гъби върху бодлите си и  много други изящни и нестандартни есенни творби предизвикаха възхищение и възторг у деца и родители. В тази съвместна продукция деца, учители, родители бяха създадени уникални есенни шедьоври. Във всички творби се прояви креативността и въображението на всяко дете.

Това сътрудничество на различни поколения създаде топла атмосфера и укрепи връзките между семействата и детската градина. „Есенна палитра мама, татко и аз“ е доказателство, че изкуството може да обедини различни поколения и да превърне есента в незабравимо приключение. Тази изложба в ДГ „Еделвайс“ със сигурност ще остави незабравими спомени и ще вдъхнови всички участници да продължават да творят и да се радват на красотата на света около тях.