• 601695.JPG
  • DSCN0484.JPG
  • DSCN0607.JPG
  • IMG_0458.JPG
  • Picture149.JPG
  • Picture174.JPG
  • Picture177.JPG
  • SV107854.JPG

КОНТАКТИ

Адрес: гр.Етрополе кв.8

тел: 0720-6-22 44

       0720-6-23 36

GSM: 0887098860

Директор-Татяна Асенова Маринова

Счетоводител-Галя Цветолюбова Павлова

Домакин –Виолета Борисова Стефанова

„Дядо Коледа е при нас“ – общо коледно тържество в ДГ „Еделвайс“!

. Публикувана в Новини

inset larger 1050x730 1672385229 1 1Месец декември e месецът на чудесата. И точно такива чудеса сътвори целият колектив на ДГ „Еделвайс“, гр. Етрополе и прекрасните и добри дечица от всички групи. 

Още на двора, при идването си на детска градина сутрин, децата бяха посрещани с коледни песнички и приказна украса на двора и във фоайето. А коледната украса във всяка една от групите се отличаваше със свой почерк, стил и красота.

Кулминацията на всички проведени мероприятия през месец декември, беше общото коледно тържество, което се проведе на 23 декември.

Празникът беше открит с приветствие към всички малчугани, гости, колектив на ДГ „Еделвайс“ от директора - г-жа Татяна Маринова, която пожела на всички да бъдат здрави, щастливи и все така усмихнати и озарени от прекрасни емоции.

На фона на приказно красив декор, с участието на двете феи – г-жа Иванова и г-жа Димитрова, децата от всички групи се бяха превъплатили в ролите на зайчета, снежинки, снежни човеци, елфчета, елхички, принцове, феи, принцеси.

Всички деца показаха невероятен талант във своите изпълнения на стихчета, песни и танци и накараха гостите да се пренесат в един вълшебен приказен свят на емоции и вълшебства.

Накрая дойде и дългоочакваният гост – Дядо Коледа, който се наслади на изпълнението на коледни песни от дечицата, а след това се отправи във всяка една от групите, за да раздаде своите подаръци за дечицата.

Официални гости на коледното тържество бяха г-жа Станка Димитрова – заместник-кмет на Община Етрополе и Росица Иванова – Началник-отдел „Образование, здравеопазване, социални дейности и туризъм”. 

В своето обръщение към дечицата и персонала на ДГ „Еделвайс“, г-жа Станка Димитрова изрази своето възхищение към таланта на всички дечица и труда на персонала, и отправи едно желание към Дядо Коледа за изграждането на един физкултурен салон в детската градина, защото тази сцена е твърде тясна за толкова талант. Пожела на всички здраве, щастие и много късмет и една успешна нова 2023 година.

Освен подаръците от белобрадия старец, децата получиха и коледни украшения  от ръководството на Община Етрополе, лакомства и шоколадов Дядо Коледа – предоставен от един добър дядо на дете от нашата детска градина, който иска да остане анонимен.

За поредна година, Елаците-Мед АД, част от Група ГЕОТЕХМИН, зарадва децата от детската градина като дари средства за закупуване на играчки на стойност 1000лв.

Екипът на ДГ „Еделвайс“, изказва своите искрени благодарности на всички хора с добри сърца като им пожелава здраве и благоденствие през новата 2023 година!