ДГ”Еделвайс” гр. Етрополе може да се похвали с поредната си придобивка- площадка по безопасност на движението по пътищата.

. Публикувана в Новини

Децата и колектива на детската градина благодарят на „Елаците - МЕД” АД, Община Етрополе, Фирмата изпълнител и бащите на децата, благодарение на които в двора на детската градина се изгради площадка по БДП. Благодарим Ви , че сбъднахте  тази наша мечта !Благодарим Ви , че сбъднахте хиляди детските мечти ! Тази придобивка донесе много радост, много положителни емоции и огромно щастие в детските сърчица.

             На площадката по БДП в двора на ДГ”Еделвайс” спокойно , в реална ситуация ще се провеждат заниманията по безопасност на движението по пътищата, заложени в учебното съдържание. Децата от всички възрастови групи ще се запознаят с основните правила , пътни знаци и маркировка, и ще прилагат своите знания на практика, включвайки се като участници в движението - от една страна като пешеходци и от друга  като водачи на превозни средства. Така под формата на игри и забавления ,ние, учителите ще поставим основите на култура на поведение на пътя у подрастващите ,  ще работим за формиране на така необходимите знания , умения и навици у тях по отношение на безопасността им.

65394821 2076526432656909 9056836913335369728 n