• 601695.JPG
  • DSCN0484.JPG
  • DSCN0607.JPG
  • IMG_0458.JPG
  • Picture149.JPG
  • Picture174.JPG
  • Picture177.JPG
  • SV107854.JPG

КОНТАКТИ

Адрес: гр.Етрополе кв.8

тел: 0720-6-22 44

       0720-6-23 36

GSM: 0887098860

Директор-Татяна Асенова Маринова

Счетоводител-Галя Цветолюбова Павлова

Домакин –Виолета Борисова Стефанова

"Феята природа през есента"

. Публикувана в Новини

На 03.11."017г. в ДГ"Еделвайс " се откри изложба  под мотото "Феята природа през есента"

Официалното откриване на изложба  е последният обобщаващ етап от реализирането на ЕСЕНЕН ПРОЕКТ "ОБИЧАМ ТЕ ЗЛАТНА ЕСЕН"  в нашата детска градина. Целият проект беше съвместна продукция деца- родители- учители. Формите на взаимодействие включваха открити моменти при отворени врати, разходки сред природата, събиране на природни материали и дарове от природата и изработване на експонати за изложбата. Основната цел , която си поставихме беше-  обогатяване на възприятията, развиване на представите, стимулиране на творческото въображение и усет към красивото, формиране на екологично отношение  и поведение към природата, и изразяване на детското светоусещане за заобикалящата ги действителност чрез изкуствата в ДГ/изобразително, приложно, музикално, танцово и театрално/. Най- ценното по време на всички мероприятия беше ангажираността и пълната подкрепа на децата от страна на техните родители. Много от макетите бяха изработени и в къщи, или започнати в къщи и довършени в ДГ.

Официалното откриване на изложбата включваше - приветствие на директорката Т.Маринова и кратка, но много ефектна и стилна литературно- музикална програма. В нея взеха участие децата от четвърта подготвителна група и най- малките, превъплатили се  в мечета, зайчета ежковци, плодове и зеленчуци както и красиви есенни листенца. Декламираха се тематични стихотворения и се изпяха любими детски песнички. Танца с воалите беше зашеметяващ и грабна сърцата на всички присъстващи.

Гости на събитието бяха г-н Димитър Димитров- кмет на Община Етрополе,г-жа Росица Христова- зам. кмет на Община Етрополе , г-жа Мариана Драганска секретар на Община Етрополе и други представители на общинската администрация.Те приветстваха децата и ги почерпиха с лакомства.

Разглеждането на изложбата достави истинско удоволствие на всички. Мненията и впечатленията от деня бяха написани на есенни листа и закачени на голямото есенно дърво на входа на ДГ. Изложбата ще може да бъде посетена до 7.11.2017г. включително. Предлагаме на Вашето внимание фото сесия от днешният Празник .

Удовлетворени от всичко постигнато , реализирайки успешно Есенният Проект , екипът на ДГ"Еделвайс" е вперил поглед към предстоящият КОЛЕДЕН ПРОЕКТ. 


 23224870 1648541555197552 622917745 o

 

 

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""</p>"